tekenaar installatietechniek

Wil jij aan de meest bijzondere projecten meewerken, zelfstandig technische uitdagingen aangaan, en oplossen? In een bedrijf werken waar het team, waardering voor jou en de kwaliteit voorop staat?   Zo’n bedrijf is TIBN, wij hebben samen de ambitie om de beste installateur van Nederland te worden waar al onze medewerkers vol ondernemerschap, energie en enthousiasme werken. Wat hebben wij te bieden;
  • We luisteren naar wat jij belangrijk vind in arbeidsvoorwaarden;
  • Vrijheid in functioneren en werkindeling;
  • Jong team in een groeiende organisatie; dat jou ziet als middelpunt
  • Opleidingsplannen en ontwikkelgesprekken;
  • Supergave opdrachtgevers;
  • Goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  Inhoud van de functie; Als tekenaar ontwerp en werk je de tekeningen van werktuigkundige installaties uit in Autocad met de applicatie Stabiplan. Je werkt samen met de projectleider en werkvoorbereider. De werkzaamheden worden uitgevoerd voor zakelijke klanten. Van een museum tot een kantoorgebouw. Je organiseert en stemt de uitvoering van de werkzaamheden af met de andere projectdeelnemers.   Jouw profiel; Voor een goede invulling van de rol als tekenaar installatietechniek dien je te beschikken over een afgeronde technische opleiding op niveau 2.  Je kunt zelfstandig werken en je bent betrouwbaar, flexibel en accuraat. Binnen ons bedrijf is betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling van belang.

Solliciteer nu!

Jouw naam

Jouw telefoonnummer

Jouw e-mail

Overige Bijlage

Onderwerp

Jouw bericht

Monteur Kortlopende Projecten

TIBN Technisch Beheer en Onderhoud B.V. is een technisch dienstverlener die het onderhoud en beheer aan de installaties in gebouw van haar opdrachtgevers uit handen neemt. Ben jij een junior contractbeheerder?

De functie

Als monteur kortlopende projecten richt je je op het zelfstandig monteren, opleveren en onderhoud vanwerktuigkundige installaties. Je organiseert en stemt de uitvoering van de werkzaamheden af met de klant en voert je werkzaamheden uit aan de hand van een tekening. Je geeft daarnaast leiding van (hulp)monteurs en onderaannemers.

Je profiel

Voor een goede invulling van de rol als monteur dien je te beschikken over een afgeronde technische opleiding op niveau 3. Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol en je bent in bezit van rijbewijs. Je kunt zelfstandig werken en je bent betrouwbaar, flexibel en accuraat. Binnen ons bedrijf is betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling van belang.

De arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een leuke afwisselende baan en een prettige- directe werksfeer bij een groeiende onderneming.
Naast goede arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden voor studie en eigen ontwikkeling.

 

Solliciteer nu!

Jouw naam

Jouw telefoonnummer

Jouw e-mail

Overige Bijlage

Onderwerp

Jouw bericht

ONZE KERNWAARDEN

Klachtgericht  
Integer  
Professioneel  
Flexibiliteit